Social

Elevii de la Şincai au câştigat. Toate sancţiunile au fost ANULATE

Consiliul de Administrație de la Liceul Gheorghe Șincai din Cluj Napoca a anulat toate sancțiunile dispuse în urmă cu două săptămâni în cazul a 68 de elevi care au postat pe o pagină privată de facebook poze cu profesorii, catalogate drept ofensatoare.

Surse din cadrul Liceului Gheorghe Șincai au declarat pentru Evenimentul Zilei că decizia Consiliului de Administrație, care s-a desfășurat vineri după amiaza, a fost de a anula toate sancțiunile dispuse împotriva elevilor în urmă cu două săptămâni, inclusiv în cazul elevilor exmatriculați.

Consiliul de Administrație al liceului a dispus anularea tuturor sancțiunilor dispuse de Consiliul Profesoral al Liceului Gheorghe Șincai, inclusiv și în cazul elevilor care nu au contestat sancțiunilor.


Ancheta de la Șincai a fost părtinitoare

Înainte de vacanța intersemestrială din luna ianuarie 2015, trei elevi de la Liceul Gheorghe Șincai au creat o pagină privată de facebook ”Memes Șincai”, la care au aderat în câteva zile peste 800 de persoane, elevi și foști elevi. Pe această pagină au fost postate mai multe zeci de fotografii cu profesorii liceului peste care elevii au suprapus diferite mesaje, considerate de profesori drept jignitoare.


Ulterior, conducerea liceului a numit o comisie de anchetă care a fost compusă din opt profesori și niciun reprezentant al părinților.

Ultimele Stiri
abonare newsletter