Social

Investiţie de 300.000 de euro într-o nouă policlinică în Piaţa Muzeului

În urma unei investiții de peste 300.000 de euro, a fost inaugurată, luni, la Cluj-Napoca, Policlinica Muzeului, parte a rețelei naţionale Regina Maria. Policlinica Muzeului este situată ultracentral, pe o suprafață de 850 de mp, și aduce la Cluj o echipă medicală de top, un laborator de analize medicale, aparatură ultra performantă, dar și un Centru de Medicină Ocupațională și un Centru de Kinetoterapie și Recuperare Medicală.

Policlinica Muzeului oferă pacienților consultații clinice, investigații complexe și soluții de diagnostic și tratament pentru peste 13 specialități medicale, printre care: Dermatologie, Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, Endocrinologie, Hematologie, Medicină generală, Medicină internă, Medicina muncii, Neonatologie, Obstetrică-ginecologie, Ortopedie și traumatologie, Pediatrie și Psihiatrie.

Pe lângă acestea, clujenii și pacienții din zonele adiacente orașului vor găsi în noua unitate și servicii de Imagistică, Recuperare medicala și Medicină de laborator. Noul laborator regional de care dispune Policlinica Muzeului este creat să deservească atât Clujul, cât și cele 3 județe adiacente (Alba, Bihor şi Sălaj), având capacitatea de a asigura servicii de calitate pentru întreaga regiune.


Echipa medicală a noii policlinici Regina Maria din Cluj este formată din 26 de medici. Dotată cu 8 cabinete medicale dispuse pe trei niveluri – demisol, parter, etajul 1, Policlinica Muzeului este situată pe strada Sextil Puscariu, nr. 2, iar programul de funcționare este de luni până vineri între orele 07:30 și 20:00. Pentru efectuarea unei programări, pacienții pot apela numărul 021.9268.

Ultimele Stiri
abonare newsletter