Social

Educație rutieră răsplătită cu premii la Salina Turda

Aproape 60 de concurenți au acceptat provocarea de a participa la un concurs pe teme de educație rutieră organizat la Salina Turda.

Pe terenul de sport din mina Rudolf Salina Turda, s-a desfășurat sâmbătă, 21.02.2015, concursul “Micul biciclist și siguranța lui”. La concurs au participat un numar de aproximativ 60 concurenți. Acestia au fost împărtiți pe grupe de vărstă și sex. Startul concursului s-a dat la ora 11.00 și s-a terminat în jurul orei 13.30.

Conducerea Salinei Turda a pus la cale și o festivitate de premiere, la care câștigătorii au primit diplome, medalii și premii din partea organizatorilor și partenerilor.


"Ne-am gândit ca, pe lângă partea de educaţie rutieră de care copiii au parte, să beneficieze şi de o scurtă cură în mediul salin de aice de la noi, mediu despre care ştim cu toţii că este benefic pentru căile respiratorii în primul rând", transmite directorul Salinei Turda, Simona Baciu.

Concurenții au fost majoritatea din județul Cluj, din localități precum Turda, Baciu, Bogata, Bucium, Cluj Napoca, Florești, Apahida etc.


Activitatea s-a bucurat de sprijinul Clubului Sportiv Clujul Pedalează în parteneriat cu Salina Turda, Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter