Social

Bărbat în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de câini, în curtea firmei la care lucrează

Poliţiştii clujeni şi inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj au început anchete în cazul unui bărbat de 62 de ani care a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacat de cinci câini, incidentul având loc în curtea firmei la care bărbatul este angajat.

sursa foto cugetliber.ro sursa foto cugetliber.ro

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Daniel Graur, a declarat, duminică, că poliţiştii au început o anchetă pentru stabili în ce condiţii un bărbat a fost atacat şi rănit grav de cinci câini ai unei fime din Cluj-Napoca, unde este angajat, în acest caz fiind sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM).

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost atacat de câini în timp ce traversa curtea firmei la care este angajat.


În urma incidentului, victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, având răni atât pe trunchi, cât şi pe mâini şi pe picioare.

Reprezentantul Poliţiei Judeţene Cluj a mai spus că în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ”neluare a măsurilor pe linie de securitate şi siguranţă în muncă”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter