Social

O clujeancă, inclusă într-un Top al salvatorilor de animale realizat de The Huffington Post

Clujanca Norica Prigoană, preşedintele Asociaţiei „Hope for Animals” din Gherla a fost inclusă de către publicaţia americană, The Huffington Post, într-un Top al salvatorilor de animale din întreaga lume.

Datorită dragostei și atenției cu care se îngrijește de câinii abandonați dar a eforturilor depuse pentru a strânge donații, unele chiar și din străinătate, pentru a înființa un adăpost pentru câinii fără stăpâni din Gherla, publicaţia americană The Huffington Post a introdus-o pe Norica Prigoană într-un Top al salvatorilor de animale. Alături de ea în top mai apar încă trei iubitori de câini din Europa, mai exact câte unul din Serbia, Ucraina şi Turcia.

„Împreună cu soţul ei, Christin, această femeie, care a îndurat 15 operaţii dureroase, din cauza unor probleme medicale la picioare şi şolduri, salvează sute de câini din adăposturile din România, renumite pentru brutalitatea cu care tratează animalele, unde hrana şi apa sunt puţine, iar câinii sunt slăbiţi şi mor repede”, scrie Huffington Post.


Publicația americană a mai adaugat și faptul că femeia nu se îngrijeste de căței pentru faimă sau pentru bani, ci o face din empatie şi iubire pentru animalele care trăiesc în condiţii groaznice.

abonare newsletter