Social

Compania de Apă Arieș a dăruit cadouri copiilor și bătrânilor nevoiași din Turda

Așezământul social „Acoperământul Maicii Domnului”, din Micro III, din Turda, a fost vizitat zilele trecute de reprezentanții Companiei de Apă Arieș SA, care au dăruit cadouri copiilor de la grădinița socială și vârstnicilor care trăiesc în acest așezământ, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Compania de Apă Arieș a dăruit cadouri copiilor și bătrânilor nevoiași din Turda Compania de Apă Arieș a dăruit cadouri copiilor și bătrânilor nevoiași din Turda

Directorul CAA, Cristian Matei, a împărțit peste 100 de cadouri, atât copiilor, cât și vârstnicilor, urându-le sănătate multă și sărbători fericite.

”Retrăiesc diin nou același sentiment, aceleași emoții, atât pentru copii, cât și pentru aceste persoane în vârstă... Este și greu de spus ceva... Încercăm să facem un moment de bine în viața lor. Ați văzut și dvs, ți se rupe sufletul când îi vezi aici, dar nu ne rămâne decât să fim atenți cu ei, pe cât posibil în fiecare an, pe cât posibil cât mai des. Sigur, problemele sunt multe, gradul de ocupare al fiecăruia este mare, dar cel puțin o dată în an să ne aducem aminte de faptul că există și acești oameni, aici în Turda, chiar dacă nu sunt toți turdeni și să le dăm puțin din ceea ce avem noi, indiferent că ne referim la persoane fizice sau persoane juridice, și vom continua să facem aceste gesturi în fiecare an, pentru a aduce un moment de bucurie. Am adus 92 de pachete pentru vârstnici și 26 de pachete pentru copii. Mai avem dorința de a duce câteva cadouri pentru câteva familii cu probleme, cu dizabilități. Asta se va întâmpla până în 23 decembrie.”, a precizat directorul Companiei de Apă Arieș, Cristian Matei.


În semn de mulţumire copiii de la grădiniţa socială le-au colindat pe ajutoarele lui Moş Crăciun, cărora le-au recitat şi câteva poezii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter