Social

Despărțire emoționantă. O femeie bolnavă de cancer a murit numai după ce şi-a luat adio de la calul ei

Un pacient bolnav de cancer a murit după ce şi-a luat rămas bun de calul ei favorit, în curtea spitalului unde a fost tratată.

sursa foto: bbc.com sursa foto: bbc.com

Personalul de la spitalul Royal Albert Edward Infirmerie din Wigan i-a îndeplinit ultima dorință lui Sheila Marsh, prin organizarea unei vizite ieri după-amiază a calului ei preferat pe care îi avea.

Femeia de 77 de ani, care nu mai putea vorbi foarte clar din cauza cancerului, şi-a strigat ultima dorinţă, informează bbc.com.


Doamna Marsh a murit la câteva ore după ce şi-a văzut pentru ultima dată calul. Bunicuţa din Wigan avea şase cai, trei câini, trei pisici şi alte animale.

După o vizită a câinelui ei, femeia le-a spus celor din staff-ul spitalului că ar vrea să-l vadă pe calul ei preferat: Bronwen. Doamna Marsh a avut grijă de acest cal de 25 de ani.


Angajaţii spitalului au intermediat această întâlnire emoţionantă. „Calul a mers drept înainte spre doamna Marsh. Ea l-a chemat, iar calul s-a aplecat tandru şi a sărutat-o pe obraz de parcă şi-a luat rămas bun de la ea”, a declarat asistenta Gail Taylor.

 „A fost foarte important pentru mama mea. Ea a fost o femeie muncitoare şi ar fi făcut orice pentru oricine”, şi-a caracterizat fiica doamnei Marsh mama.


Directorul adjunct al asistentelor, Pauline Law, a declarat că este foarte bucuroasă ca a reuşit să ajute pacienta. „Acest lucru a fost foarte important pentru doamna Marsh şi familia ei. Ne simţim privigeliaţi că am fost capabili să-I ajutăm în acest fel”, a spus directorul.

 „Este absolute normal să încercăm să asigurăm pacienţiilor îngrijiri medicale personalizate”, a precizat Pauline Law.

Ultimele Stiri
abonare newsletter