Social

Traininguri gratuite pentru studenți la BEST Training Week

În perioada 3-9 noiembrie 2014 organizaţia studenţească BEST Cluj-Napoca organizează, în clădirile Universităţii Tehnice, BEST Training Week (BTW), un program în cadrul căruia studenţii de la Universitatea Tehnică şi nu numai vor avea posibilitatea de a participa la traininguri gratuite.

Afiș „BEST Training Week” Afiș „BEST Training Week”

BEST Training Week oferă studenţilor posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţile sociale şi tehnice prin cele 11 sesiuni de training axate pe aceste domenii de dezvoltare. În cadrul sesiunilor de training de soft skills participanţii vor învăţa despre modul în care vor putea ţine o prezentare de succes în public, precum şi despre cum să fii un bun lider, cum să îți gestionezi timpul, cum sa fii un bun coechipier si multe altele.

În ceea ce privește trainingurile tehnice, studenţii vor învăţa alături de traineri profesionişti şi acreditaţi modele consacrate de proiectare (MVC, MVVM), vor învăța metodologii de dezvoltare a proiectelor (SCRUM) şi vor avea ocazia de a interacţiona cu traineri renumiţi de la companiile ISDC, Emerson, Telenav şi msg systems.


Pentru a participa la sesiunile de training, studenţii trebuie să se înscrie pe adresa btw.BESTcj.ro până în data de 1 noiembrie. BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie internaţională, nonprofit, prezentă în 94 de orașe din 33 de țări europene.

Ultimele Stiri
abonare newsletter