Social

FSPAC lansează a 3-a ediție a programului "Online Marketing Academy"

Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), din cadrul UBB, cu sprijinul Google România, lansează a 3-a ediție a programului Online Marketing Academy, care se va desfășura în perioada noiembrie - decembrie 2014.

Programul se adresează studenților din anul III nivel licență și studenților înscriși la masterat, care doresc să-și dezvolte cunoștințele despre marketingul online. Cursurile vor fi predate de cadre didactice din cadrul FSPAC, alături de traineri certificați Google. La finalul cursurilor, studenții care vor promova examenul final, vor primi un certificat din partea Google România.

Pe parcursul trainingurilor studenții vor avea ocazia să afle mai multe despre cum se realizează o campanie de publicitate în mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce înseamnă să lucrezi într-o agenție de publicitate.


Trainingurile se vor desfășura în perioada noiembrie - decembrie 2014 la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării.

 Numărul de locuri este limitat (150 de locuri) iar studenții interesați sunt invitați să se înscrie AICI până la data de 5 noiembrie 2014.

Ultimele Stiri
abonare newsletter