Social

Un clujean s-a SINUCIS cu o soluţie de stropit plante - VIDEO

Un bărbat de 48 de ani din localitatea clujeană Unguraş şi-a luat viaţa joi seara după ce a băut aproape jumătate de litru dintr-o substanţă folosită pentru stropitul plantelor .

Incidentul a avut loc în grădina casei, unde bărbatul a mers singur, special pentru a se sinucide. El a băut aproape toată soluţia dintr-o sticlă de jumătate de litru fiind găsit de mama sa şi de un vecin, îngrijoraţi că acesta nu se mai întoarce din grădină

Potrivit Dejeanul.ro cei doi l-au găsit pe jos, în stare de inconştienţă şi au sunat imediat la 112, iar până ca ambulanţa să ajungă la Unguraş, l-au urcat într-o maşină şi au pornit cu el spre Dej. La jumătatea drumului s-au întâlnit cu ambulanţa, iar bărbatul a fost preluat de autosanitară şi transportat la spital După acest incident a ajuns la spital şi soţia bărbatului, care lucrează la Cluj-Napoca, iar aceasta a suferit un şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi au împreună doi copii, stabiliţi în Ungaria.


Vecinii spun că bărbatul era unul gospodar şi avea o situaţie materială bună, astfel încât nu îşi explică gestul său.


Poliţiştii au decis o anchetă şi vor să afle ce l-a determinat pe bărbatul din Unguraş să facă acest gest, mai ales că vecinii au avut doar cuvinte de laudă despre el.

abonare newsletter