Social

UBB realizează prima hartă interactivă pentru studenții cu dizabilități

Biroul pentru Studenţi cu Dizabilităţi (BSD) din cadrul UBB, în colaborare cu Asociaţia Autism Transilvania lansează sâmbătă, 11 octombrie 2014, între orele 10:00 și 14:00, prima hartă interactivă pentru simţuri, inimă şi minte: “Simte Haşdeul” (Get in touch with Hașdeu).

Evenimentul va avea loc la sediul BSD, situat în Căminul III, din cadrul Complexului Studențesc Hașdeu și va avea drept scop realizarea unor trasee interactive, care să cuprindă aleile din jurul căminelor 1-6.

Acțiunea are valenţă de accesibilizare interactivă a complexului Hașdeu, precum şi de a aduce studenţii UBB în contact cu persoane cu dizabilităţi, având în vedere că variabila "contact direct cu persoanele cu dizabilităţi" are un impact semnificativ asupra atitudinilor şi cunoştinţelor noastre despre dizabilităţi.


Sunt invitați să participe toți studenții UBB doritori să contribuie cu idei și muncă efectivă în acțiunea “Get in touch with Hașdeu”. Organizatorii recomandă o ținută lejeră și aducerea de materiale de lucru de tip cuie, sfoară, cutter, pioneze etc. Ceaiul cald va fi pregătit de către copii de la Asociația Autism Transilvania, iar prăjiturelele pentru ceai vor fi oferite de Biroul pentru Studenți cu Dizabilități.

Etichete: hasdeu ubb cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter