Social

Măsuri extreme la meciul CFR Cluj – „U” Cluj. 36 de suporteri au interdicţie pe stadion

Peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura ordinea publică la meciul de fotbal dintre echipele locale CFR Cluj şi Universitatea Cluj care va avea loc luni, 29 septembrie, începând cu ora 21.00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca.

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor.

36 de suporteri, interzisi pe stadion

Jandarmii clujeni anunţă, de asemenea, faptul că 8 suporteri ai echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi 28 suporteri ai echipei „F.C. Universitatea Cluj” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.


Restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive se executã de cãtre efectivele de jandarmi, conform legislaţiei în vigoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter