Social

34 de cupluri, recompensate de Primăria Turda pentru longevitate în căsnicie

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost recompensate de municipalitate cu diplome, flori și premii în bani.

Cele 34 de cupluri aniversate au primit aprecierile administrației locale pentru trăinicia căsniciei lor, fiind un exemplu demn de urmat pentru generațiile de astăzi.

Festivitatea de premiere a avut loc în sala de ședințe a primăriei Turda cu începere de la ora 10, la eveniment fiind prezent primarul Tudor Ștefănie, viceprimarul Lucian Nemeș, Denisa Napău- șeful SPAS Turda, consilieri locali, și bineînțeles sărbătoriții zilei, cei care și-au unit destinele în urmă cu cinci decenii.


Deobicei, acest eveniment se desfășoară în preajma sărbătorilor pascale, de Zilele Turzii și de Crăciun, fiind celebrat din anul 2002 încoace.

Lansare de carte, expoziții auto, Ziua Porților Deschise la Castrul Roman, ghidaj teatral la Muzeul din Turda, activități dedicate copiilor, toate au fost parte a programului pus la cale de organizatori.


Concertele au fost susținute de Direcția 5, Spitalul de Urgență, Connect-R, Elena Gheorghe, Adrian Sărmășan, ANER, Aminda și Hazard, Smiley, Zdob&Zdub, DJ Sava& Raluk.

Ultimele Stiri
abonare newsletter