Social

80 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş. 8 suporteri, interziși la meci

Aproximativ 80 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca şi C.S. Gaz Metan Mediaş, care va avea loc luni, 25 august, începând cu ora 21.00, pe stadionul din Gruia.

Meciul se va disputa în cadrul etapei a V-a a Ligii I iar partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc mediu, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor.

8 suporteri, interziși la meci


Potrivit reprezentanților Jandarmeriei clujene, 8 suporteri ai echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion.

În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

Ultimele Stiri
abonare newsletter