Social

Floreşti: toate străzile vor fi asfaltate

În întreaga comună Floreşti doar 19 străzi sunt neasfaltate la această oră. Conform primarului comunei, Horea Şulea, acestea vor fi asfaltate în viitorul imediat apropiat.

Nicio stradă din comuna Floreşti nu va rămâne neasfaltată! Aceasta este promisiunea făcută de către primarul comunei Floreşti, Horea Şutea. Pentru a-şi duce promisiunea până la capăt, de curând, a avut loc o licitaţie pentru a desemna firma care să se ocupă cu asfaltarea celor 19 străzi din comună care au rămas neasfaltate.

"Sperăm că lucrările vor fi începute undeva în lunile septembrie-octombrie, atât cât vremea ne va permite până la venirea iernii", a declarat joi primarul comunei Floreşti, Horea Şulea.


Valoarea estimativă a contractului este de 18.625.833 de lei (fără TVA), din care valoarea cheltuielilor diverse şi neprevăzute este de 869.905 lei (fără TVA). Conform autorităţilor din Floreşti, valoarea estimată pentru serviciile de proiectare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului este de 215.000 lei (fără TVA) şi cea estimată pentru execuţia de lucrări este de 17.540.928 lei fără TVA.

Termenul de execuţie a lucrărilor este de 11 de la data emiterii ordinului de începere al lucrărilor. Străzile care urmează să fie asfaltate sunt: Abatorului. Andrei Mureşanu, Colonia de sub Deal, Fagului, Iazul morii, Izvorului, Magnoliei, Narciselor, Plopilor 2, Sub Cetate 1, Teilor 2, Tineretului, Valea Garbaului 3, Interprinzatorilor. În Luna de Sus vor fi asfaltate străzile Gilaului, Majesti.

Etichete: horea sulea floresti
abonare newsletter