Social

15 familii se vor muta în casă nouă cu ajutorul hipermarketului Cora

Clienţii hipermarketului Cora, împreună cu reprezentanţii unităţii comerciale, au donat suma de 47.833 lei pentru construcţia unor locuinţe destinate persoanelor care trăiesc în condiţii improprii.

Campania “Luna inimilor deschise”, organizată de hipermarketul Cora a ajuns la sfârșit. Această campanie s-a desfășurat pe o perioadă de trei luni, timp în care s-a reușit strângerea sumei de 47.833 de lei.

Scopul principal al desfăşurării acestei campanii a fost acela de a se colecta fonduri pentru construcţia unor locuinţe destinate persoane care nu își pot permite una și care la ora actuală locuiesc în condiții improprii.


Cecul cu bani a fost înmânat asociației Habitat for Humanity Cluj, iar banii strânși vor fi utilizați la construcția de locuințe simple, decente și accesibile pentru familiile cu venituri mici. 

Evenimentul de înmânare a cecului a avut loc miercuri după-masa în incinta hipermarketului Cora.


Donațiile, făcute de clienți și Cora

Cei care au vrut să contribuie cu bani la construcția locuințelor pentru persoanele sărace, au putut să doneze o parte din restul primit la casa de marcat după ce și-au achitat cumpărăturile.


Astfel că, bănuț cu bănuț, pe parcursul a trei luni clienții hipermarketului au reușit colectarea sumei de 35.333 de lei. O sumă considerabilă de bani a venit și din partea hipermarketului Cora, reprezentanții acestuia donând suma de 12.500 de lei, în total, ajungându-se la suma de 47.833 de lei.

“Am dorit să aducem puţină lumină în viaţa unor familii care au nevoie de sprijinul semenilor. Sunt familii care trăiesc în condiţii grele, care au nevoie de un acoperiş, care fără ajutorul nostru n-ar putea să aibă această bucurie, a unei locuinţe. S-au făcut eforturi mari şi am reuşit să adunăm o sumă frumuşică de bani”, a declarat miercuri, Elena Sraum, asistenta direcţiunii hipermarketului Cora.


Totodată, angajaţii care au reuşit strângerea celor mai mari sume de bani în cadrul acestei campanii au fost premiaţi.

“Luna inimilor deschise” este o campanie care se desfașoară, din 2005, în toate magazinele Cora din România care își aleg o organizație umanitară parteneră. Totalul sumelor strânse anul trecut și donate organizațiilor beneficiare s-a ridicat anul trecut la 150.000 de euro.


 

 

Etichete: bani donatie cora
Ultimele Stiri
abonare newsletter