Social

FSEGA, gazada primei ediții a conferinței internaționale ERMAS 2014

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai va organiza, în perioada 18-22 august 2014, prima ediţie a Conferinţei Ştiinţifice Anuale a Economiştilor Români din Mediul Academic din Străinătate (ERMAS 2014). Participanţii la acest eveniment ştiinţific sunt economişti români, afiliaţi unor universităţi sau institute de cercetare din străinătate, dar şi din ţară.

Astfel, cercetători români cu recunoaştere internaţională vor prezenta rezultatele cercetărilor pe care le-au desfăşurat, în cadrul unor sesiuni de comunicări științifice. Key-note speakers ai evenimentului sunt: Nicolae Bogdan Gârleanu de la Haas School of Business, University of California Berkeley, Mihai Manea de la Massachusetts Institute of Technology, Virgiliu Midrigan de la New York University şi Cristian Pop-Elecheş de la Columbia University.

Conferinţa va fi deschisă de Guvernatorul Băncii Naţionale a României, domnul Mugur Isărescu și Rectorul Universității Babeș-Bolyai, Acad.Prof.univ.dr. Ioan Aurel Pop. La dezbaterile ERMAS 2014 vor fi prezenţi şi alţi economişti ai Băncii Naţionale BNR, precum şi invitați ai instituțiilor de cercetare din țară și din străinătate, reprezentanți ai a României, printre care Lucian Croitoru, consilierul pe probleme de politică monetară al Guvernatorului instituțiilor însărcinate cu implementarea politicilor publice și reprezentanți ai sponsorilor evenimentului, anume Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar, Transfond și Garanti Bank.

Ultimele Stiri
abonare newsletter