Social

Un bărbat a ajuns la închisoare după ce şi-a BĂTUT crunt SOŢIA

Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, de către poliţiştii clujeni după ce şi-a agresat fizic soţia cauzându-i răni ce necesită 180 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.

Poză ilustrativă Poză ilustrativă

Soţia agresorului, o femeie de 40 de ani, anunţat marţi, 9 iulie 2014, poliţia cu privire la faptul că în seara zilei de 8 iulie în jurul orei 21:00, a fost agresată de către soţul său în locuinţa comună de pe strada Fântânele din Cluj-Napoca.

„Din cercetările efectuate de către poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca a reieşit faptul că bărbatul i-ar fi aplicat femeii numeroase lovituri cu pumnii, cauzându-i acesteia leziuni care necesită pentru vindecare 180 de zile de îngrijiri medicale. În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de bărbatul de 43 de ani, din Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”, faptă prevăzută de Codul penal”, transmite IPJ Cluj.


Aceeaşi sursă  a ami adăugat că bărbatul va fi prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter