Social

Poliţiştii păzesc bacalaureatul

Pentru a fi evidate fraudele la examenul de bacalaureat, peste 250 de poliţişti clujeni vor fi angrenaţi în asigurarea ordinii şi liniștii publice pe timpul desfăşurării Examenului Național de Bacalaureat.

Pentru a nu se mai repeta scenariile de anul trecut, când au avut loc numeroase scandaluri sub denumirea “şpaga la Bac”, anul acesta şi poliţiştii vor supraveghea atent acest examen.

"Peste 250 de poliţişti clujeni vor fi angrenaţi în asigurarea ordinii şi liniștii publice pe timpul desfășurării Examenului Național de Bacalaureat 2014 şi a Evaluării Naţionale a Elevilor de Clasa a VIII-a", transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.


Oamenii legii vor asigura măsurile specifice în zona unităților de învățământ, a centrelor de examen și a centrelor de corectare, aceste zone fiind incluse şi în itinerariile de patrulare.

"Cetăţenii care sunt martorii ori victimele unor fapte antisociale, sunt rugaţi să sesizeze cel mai apropiat echipaj de poliţie sau să apeleze gratuit 112, astfel încât Poliţia să depisteze şi să ia măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine şi siguranţă publică", mai transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter