Social

„Ziua Elevului Clujean”, un eveniment interactiv dedicat exclusiv elevilor!

„Ziua Elevului Clujean” va avea loc sâmbătă, 31 mai 2014, începând cu ora 9:30 şi se va desfăşura pe tot parcursul zilei. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Cluj și doreşte să ofere elevilor clujeni oportunitatea de a petrece timpul liber împreună, întrecându-se în mai multe competiţii sportive şi donand bani pentru o cauza caritabilă.

Astfel, elevii ce vor fi prezenţi în parcul Rozelor în dată de 31 mai vor avea oportunitatea de a participa la competiţii precum Capture the Flag, Bucket-Ball, Baschet, 4-colţuri-târâş, bătaie cu apă, treasure hunt şi vor putea urmării piese de teatru prezentate de elevii talentaţi ai judeţului nostru sau concerte susţinute de cei de la Chilliez, Brigadierii şi mulţi alţii.

Totodată, în cadrul evenimentului vor fi mai multe standuri cu articole hand-made, răcoritoare şi produse de patiserie, iar fondurile obţinute din vânzarea acestora se vor dona unei cause umanitare.


Seara se va încheia cu concertul celui mai cunoscut folk-ist la momentul acesta, Emeric Imre, unde, organizatorii îi aşteaptă pe toţi fanii acestuia, pentru un concert şi o distracţie pe cinste.

“Când am început să ne gândim la acest proiect, am dorit să organizăm un eveniment mic, care să nu capete o asemenea amploare. Încet, încet, totul a evoluat şi evenimentul a devenit un festival pentru elevii clujeni, organizat pe tot parcursul unei zile, într-un punct foarte vizitat de clujeni în timpul liber, parcul Rozelor. Ne bucurăm că putem să le oferim elevilor clujeni şansă de a petrece timpul împreună, în aer liber, practicând mai multe sporturi, în acelaşi timp, suntem bucuroşi că evenimentul a devenit unul caritabil şi fondurile obţinute din vânzarea articolelor şi produselor puse în vânzare vor urmă a fi donate unei cause caritabile.” Ioanis Divoiu, preşedinte CJE Cluj.

abonare newsletter