Social

Petrecere mare la grădiniţa “Zâna Zorilor”

Jocuri, dansuri şi distracţie cât cuprinde: au fost doar câteva dintre îngredientele care au făcut ziua perfectă pentru 200 de copii care au serbat prima ediţie a zilei grădiniţei “Zâna Zorilor”.

Ziua de joi a fost o zi specială pentru copiii de la grădiniţa de stat “Zâna Zorilor”. Joi a avut loc prima ediţie a serbării zilei grădiniţei, iar copiii au desfăşurat fel de fel de activităţi. Au avut parte şi de animatori care le-au înfrumuseţat ziua şi de pictori care i-au desenat pe faţă.

Grădiniţa “Zâna Zorilor”, de pe strada Sighişoarei, are opt grupe de copii. Aici sunt înscrişi un număr de 240 de copii dintre care sunt prezenţi un număr de aproximativ 210. Mai sunt două structuri ale acestei grădiniţe situate pe Strada Zorilor, nr.36, unde sunt trei grupe cu program normal şi în cea de pe strada Pasteur nr.12 unde mai sunt alte trei grupe cu program prelungit. Evenimentul “Zilele Grădiniţei” s-a desfăşurat şi la aceste două structuri.


De unde iniţiativa?

Ideea de a organiza acest eveniment i-a venit conducerii grădiniţei care a dorit ca micuţii să aibă o zi a lor de sărbătoare. “Toată lumea organizează zilele oraşului, a şcolilor şi ne-am gândit să facem şi noi zilele grădiniţei. Am pus data de 29 mai în ideea să fie o activitate apropiată şi de 1 iunie. Am chemat animatori şi pictori care i-au desenat pe micuţi pe faţă. În fiecare grupă au fost câte doi animatori. Am mai organizat concursuri, copiii au cântat, au dansat...într-un cuvânt au participat la fel şi fel de activităţi. Copiii au primit la final torturi personalizate. Totodată, a mai avut loc o expoziţie cu vânzare”, a declarat pentru Monitorul de Cluj directoarea Grădiniţei “Zâna Zorilor”, prof. Ana Bartalici.

Micuţii şi părinţii, încântaţi

Acest eveniment a mulţumit pe toată lumea. În primul rând pe micuţi, care au fost în extaz pentru că s-au distrat în voie implicându-se în fel de fel de activităţi, iar în al doilea rând pe părinţi care au fost mulţumiţi de reuşita evenimentului.


 “Iniţiativa organizării acestui eveniment mi s-a părut lăudabilă pentru că în ultima vreme există tendinţa oricărei instituţii să se promoveze în nume proprii. În învăţământul preşcolar nu am mai auzit de organizarea unor astfel de evenimente. Mi-a plăcut foarte mult ideea, este de scurt timp ca şi proiect de aplicat, pentru că nu a fost timp de pregătire foarte mult, dar pentru prima dată desfăşurată a ieşit foarte bine. Este de lăudat efortul cadrelor didactice de aici şi consider eu că au depus eforturi suplimentare tocmai ca să ducă la îndeplinire acest proiect”, a povestit pentru Monitorul de Cluj, preşedinta comitetului de părinţi pe grădiniţă, Diana Galos.

“Cireaşa de pe tort” a evenimentului a fost la finalul petrecerii când fiecare grupă de copii a primit torturi personalizate, care au fost în forma de buburuză, albinuţă, ursuleţ s.a.


Fiecare copil a primit din partea conducerii grădiniţei câte o felicitare şi un set de ştampile personalizate.

După reuşita acestui eveniment, conform conducerii grădiniţei, ediţiile serbăriii zilele grădiniţei “Zâna Zorilor” vor continua şi în anii viitori.

Etichete: copii gradinita
Ultimele Stiri
abonare newsletter