Social

Clujenii, prea mofturoşi pentru vacanţele la ţară

Programul “Vacanţa la ţară” nu înregistrează un real succes la Cluj. Sunt înscrise doar patru pensiuni, iar turişti sunt din ce în ce mai puţini.

“Vacanţele la ţară”, în judeţul nostru, se pot face la pensiunile din patru locaţii şi anume la Miceşti, Salicea, Răchiţele şi Mărişel. “Aici turiştii pot face diferite activităţi, în special cele de divertisment. La pensiunile din zonele montane pot face drumeţii, pot vizita diferite obiective turistice, iar la cele din zonele limitrofe pot pescuit. La una dintre pensiuni există chiar şi un lac de agrement unde se poate practica pescuitul. Mâncare este tradiţională, iar modul de servire diferă de la pensiune la pensiune. Cei care vor să beneficieze de vacanţele la ţară din cadrul acestui program o pot face fie adresându-se direct pensiunilor, fie la sediile A.N.T.R.E.C”, a declarat pentru Monitorul de Cluj, preşedintele A.N.T.R.E.C Cluj, Ioana Tamaş.

Toate sejururile durează cinci zile, de duminica până vinerea viitoare, iar preţurile variază în funcţie de pensiunea pe care o alegi.  Spre exemplu, o cameră dublă cu mic dejun inclus la o pensiune de două margarete costă 150 de lei, pe când la o pesiune de trei şi patru margarete poate costa 195 de lei. Cei care vor condiţii mai bune de cazare, pot alege o pensiune de cinci margarete în schimbul sumei de 250 de lei.

Etichete: tara vacanta
Ultimele Stiri
abonare newsletter