Social

ȚEPUIT cu 200 de lei

Un taximetrist s-a ales cu o paguba de 200 de lei, dupa ce a onorat o comanda.

In dimineata zilei de 1 mai, in jurul orei 3, un taximetrist din Gherla a primit un telefon, prin care un sofer care ramasese fara benzina pe DN1C, din Fundătura, l-a rugat sa-i duca o canistra, dar si produse alimentare.

Soferul de pe taxi s-a conformat, a facut cumparaturile si s-a deplasat la Fundatura. Acolo a intalnit cativa tineri, se pare din Rascruci, care ramasesera in pana pe sosea. Acestia l-au tinut de povesti pe taximetrist pana au umplut rezervorul, au luat produsele, totul in valoare de 150 de lei, i-au dat soferului o bancnota de 200 de lei, dupa care au demarat in tromba, spunandu-i din mers taximetristului sa pastreze restul, relatează Gherlainfo.ro.


De la bucuria unui bacsis de 50 de lei, soferul de taxi a trecut la agonie. In momentul cand s-a uitat mai atent la banconta, a inlemnit! Era de fapt o hartie lucioasa, de 200 de lei, folosita pentru familiarizarea elevilor cu bancnotele, fara nicio valoare, avand pe ea inscriptia “UZ DIDACTIC”, cu seria OOOOOOOOOOO, adica TEAPA!

Acum patronul firmei de taxi asteapta sa-si recupereze prejudiciul de la cei care l-au pacalit pe taximetrist, iar daca nu rezolva problema, spune ca se va adresa Politiei.

abonare newsletter