Social

Începe BEST Training Week. Studenţii vor învăţa de la cei mai buni traineri

În perioada 6 - 11 mai, organizaţia studenţească BEST Cluj-Napoca organizează în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj Napoca BEST Training Week, o săptămână de traininguri destinate studenţilor politehnişti şi nu numai.

Scopul principal al acestui eveniment este de a oferi studenţilor ocazia de a-şi dezvolta cunoştinţele acumulate la facultate prin traininguri specializate realizate de traineri profesionişti de la companii, firme de training sau alte organizaţii studenţeşti. Trainingurile sunt ocazia perfectă de a intra în contact cu anumite concepte noi care nu sunt întâlnite în cadrul cursurilor.

BEST Training  Week debutează marţi, 6 mai, în fiecare zi desfăşurându-se cel puţin 3 traininguri. Vor fi atât traininguri tehnice, în care participanţii vor avea ocazia să înveţe metodologii de dezvoltare a proiectelor (SCRUM) , limbaje de programare noi (PHP, Java pentru Android), modele de proiectare consacrate (MVC, MVVM), dar şi traininguri de soft skills, unde calităţi precum aceea de a fi un bun negociator, de a-şi organiza timpul, de a fi un bun antreprenor, comunicator, lider, coechipier sau orator vor putea fi îmbunătăţite.


Pe lângă toate acestea, vor fi şi workshopuri în care cei prezenţi vor putea afla cum să urmeze eficient paşii pentru angajare, cum să-şi întărească relaţiile profesionale sau cum să treacă de la hobby la job. Nu în ultimul rând, cei interesaţi de fotografie vor putea afla mai multe despre fotografia în lumina naturală.

Pentru a se înscrie la eveniment, studenţii trebuie să acceseze site-ul http://btw.BESTcj.ro, unde vor găsi mai multe detalii despre fiecare training în parte. Data limită pentru înscrieri este 3 mai, locurile fiind limitate. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter