Social

Doi elevi ai Şcolii Elf Cluj, premianţi la un concurs internaţional de eseuri

Mihai Buligă (clasa a IV-a) şi Mara Armaşu (clasa a V-a), doi elevi ai Şcolii Elf din Cluj-Napoca se numără printre elevii care au obţinut „Honourable Mention” la competiţia internaţională de eseuri în limba engleză cu tema „Ce înseamnă viaţa sustenabilă pentru tine?”.

Doi elevi ai Şcolii Elf, premianţi la un concurs internaţional de eseuri Doi elevi ai Şcolii Elf, premianţi la un concurs internaţional de eseuri

La concursul lansat de  organizaţia The Living Rainforest, Marea Britanie, s-au înscris 1094 de elevi din 73 de ţări. Elevii înscrişi în competiţie au fost invitaţi să redacteze un eseu în care să descrie ce înseamnă pentru ei „viaţa sustenabilă” şi măsurile pe care cred ei că ţara lor ar trebui să le ia pentru a atinge acest obiectiv.

Pentru a-şi primi certificatele, Mara şi Mihai sunt invitaţi să ia parte la Dezbaterea pentru şcoli internaţionale şi la ceremonia de decernare a premiilor, în cadrul căreia va fi anunţat câştigătorulmMarelui premiu al competiţiei, împreună cu ocupanţii locului I, II şi III - categoria şcoli primare (7-11 ani) şi şcoli secundare (11-17 ani).


Dezbaterea şi Competiţia de Eseuri pentru Şcoli Internaţionale 2014, organizată de Trustul pentru Viaţă Sustenabilă, are o puternică perspectivă internaţională, care le oferă elevilor şansa de a colabora cu unii din cei mai isteţi tineri din lume, împărtăşindu-şi cunoştinţele şi promovând cooperarea.  

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter