Social

Ambasadorul Suediei în Cipru, în vizită la Salina Turda de Paște

Salina Turda a fost vizitată de un număr mare de turiști în zilele de sărbătoare, aproximativ 4.800 de persoane. Printre cei care au trecut pragul salinei a fost și ambasadorul Suediei în Cipru, domnul Klas Gierow.

 Klas Gierow, ambasadorul Suediei în Cipru Klas Gierow, ambasadorul Suediei în Cipru

Ziua cu cel mai mare număr de turiști a fost luni 21 aprilie 2014 când s-au înregistrat 2.500 de vizitatori. Printre aceștia la Salina Turda a poposit și ambasadorul Suediei în Cipru, domnul Klas Gierow.

În zilele de Paști, respectiv 1 Mai Salina Turda are program normal de lucru, informează conducerea SC Salina Turda Durgău SA.


Programul de intrare în Salină este de luni-vineri între orele 9-16, ultimii vizitatori sunt lăsați în obiectivul turistic până la ora 17.

Adulții plătesc pentru un bilet, 20 lei/persoană; copiii-elevii și studenții câte 10 lei; iar pensionarii 12 lei. Copiii sub 3 ani beneficiază de intrare gratuită!


Reamintim că obiectivul turistic de la Turda a fost inclus într-un top 25 al destinaţiilor de călătorie incredibile din lume potrivit site-ului american Business Insider.

Astfel, Salina Turda este listată în acest clasament al "destinaţiilor de călătorie incredibile despre care nici nu aţi ştiut că există" de către site-ul american Business Insider, în contrast cu atracţii turistice tradiţionale, cum sunt cetatea Vaticanului din Roma, turnul Eiffel din Paris sau catedrala Westminster din Londra.

abonare newsletter