Social

Ce spune OPC despre MELCUL GĂSIT într-o brioşă la AUCHAN?

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au făcut o anchetă la magazinul Auchan acolo unde în urmă cu câteva săptămâni un clujean susţinea că a găsit un melc într-o brioşă. VEZI la ce concluzie au ajuns comisarii.

"Cu ocazia controlului efectuat la hypermarketul Auchan din incinta Iulius Mall a fost verificată secţia de producţie a produsului "magdalenă cu ciocolată", acesta fiind singurul sortiment produs şi comercializat de către operatorul economic menţionat. În urma verificărilor efectuate pe fluxul tehnologic NU a fost identificat niciun focar de paraziţi care ar putea impurifica produsul. Menţionăm de asemenea faptul că acest produs se comercializează numai în stare preambalată, iar ambalarea se execută manual astfel încât orice corp străin sau alte conformităţi existente pe suprafaţa produsului ar trebui observate", s-a arărat în urma anchetei făcute de către comisarii de la Protecţia Consumatorilor Cluj.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva săptămâni un clujean a depus o reclamaţia la sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj după ce a găsit un melc într-o brioşă cumpărată din Anchan - asta conform declaraţiilor făcute de către el.

abonare newsletter