Social

Voluntarii CERT Transilvania au dus cadouri pentru 150 de familii din zonele izolate ale Apusenilor - FOTO

În pragul Sărbătorilor Pascale, voluntarii CERT Transilvania au distribuit cadouri și pachete cu mâncare familiilor din zonele izolate ale munților Apuseni.

Voluntarii CERT Transilvania au dus cadouri pentru 150 de familii din zonele izolate ale Apusenilor. FOTO: Facebook/ CERT Transilvania Voluntarii CERT Transilvania au dus cadouri pentru 150 de familii din zonele izolate ale Apusenilor. FOTO: Facebook/ CERT Transilvania

 

 


Voluntarii CERT Transilvania au reușit să aducă zâmbetul pe buzele a 150 de familii din munții Apuseni cărora le-au oferit pachete cu alimente și cadouri.

 


„Deși a plouat și pe alocuri zăpada nu se lasă alungată, căldura din sufletele oamenilor nostri dragi din Apuseni a adus primăvara mult așteptată. Lumina din privirile lor transmitea bucurie și speranță când le-am călcat pragul.

Am ajuns la 150 de familii nevoiașe și bunici singuri și 150 de copilași străbătand sute de kilometri prin zonele izolate ale Apusenilor în cadrul Campaniei Umanitare de Paște. Am dorit să le oferim puțină bucurie de sărbători și încrederea că le vom rămâne alături, iar ei ne-au răsplătit cu bunătate și energie”, au arătt voluntarii CERT Transilvania.


În total, 300 de pachete au fost pregătite și distribuite de voluntari, cu ocazia sărbătorilor.

„Atelierul Iepurașului, a fost fost plin ieri. Trei echipe CERT s-au adunat în Atelier: CERT Transilvania, CERT Recue și CERT Junior. 6 tone de produse au fost puse cu grijă în cutii, adunate de la oameni darnici și vor fi trimise prin noi pe crestele munților Apuseni.


300 de pachete, vor fi duse, sâmbătă pe drumuri de munte, la familii și copii care îl așteptă pe iepuraș. Abia așteptăm să împărțim toate acestea cu voi cei care ați făcut posibilă magia”, au arătat voluntarii.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Motocicliștii clujeni au parcurs 330 km ca să-i ajute pe cei care trăiesc în singurătatea muntelui: „Pentru ei, fiecare zi e o bătălie în lupta cu viața”

Ultimele Stiri
abonare newsletter