Social

Un asistent pe ambulanță în Cluj oferă GRATUIT servicii medicale acasă celor nevoiași: „În viață nu se rezumă totul la bani”

Clujean cu suflet mare! Un asistent pe ambulanță oferă servicii medicale și tratamente gratuite celor care au nevoie de ajutor.

Asistent pe Ambulanța Cluj / Foto: Facebook - Cristian Marcu Asistent pe Ambulanța Cluj / Foto: Facebook - Cristian Marcu

 

 


Un asistent medical generalist pe ambulanță în Cluj a surprins plăcut sute de oameni de pe un grup de Facebook destinat locuitorilor din Florești sau Cluj.

 


Asistentul Marcu Cristian a făcut un anunț despre faptul că vrea să le ofere servicii medicale gratuite și tratamente la domiciliu celor care au nevoie de ajutor:

„Anunț pentru cei ce au nevoie de ajutor, totul gratis! Asistent medical generalist: servicii medicale și tratamente la domiciliu, asistență medicală postoperatorie (tratamente postoperatorii) la domiciliu. Servicii medicale şi tratamente:


  •  injecții intramusculare, intravenoase, subcutanate;
  •  tratamente medicale perfuzabile;
  •  montare şi schimbare branule, pansamente;
  •  măsurarea şi monitorizarea funcțiilor vitale”, a scris asistentul în anunț.

Reacția oamenilor a fost extrem de pozitivă. O femeie a spus: „Ma-nclin... nu mi-a fost dat sa cunosc oameni ca tine!”, iar alții l-au felicitat și au spus că este „un anunț de miliarde”. 

Întrebat de un internaut de ce vrea să facă asta gratis, Cristian a răspuns: „Pentru că vreau să ajut. Sunt oameni care au nevoie de ajutor și nu toți își permit un asistent la domiciliu. În viață nu se rezumă totul la bani, cred eu”. În comentarii, asistentul a mai menționat că dacă este nevoie o să atașeze certificatul de membru, avizul de liberă practica și asigurarea malpraxis. 

CITEȘTE ȘI:

O zi din viața unui asistent pe Ambulanța COVID19. „Imaginile îți rămân întipărite în minte, gemetele parcă încă le auzi”

Primele intervenții ale unei tinere cu Ambulanța Cluj. „Am văzut cazuri care m-au marcat sufletește”

Ultimele Stiri
abonare newsletter