Social

O mamă bolnavă de cancer strânge bani pentru a-și opera fiica născută fără urechi: „Fac orice să o văd sănătoasă înainte să mor”. Costurile sunt uriașe

O mamă bolnavă de cancer încearcă cu disperare să strângă suficienți bani pentru a-și opera fiica de 8 ani, Alexandra, născută fără urechi. Operația trebuie făcută în SUA, iar costurile sunt uriașe.

Alexandra, o fetiță de numai 8 ani, s-a născut fără urechi, nu aude și are nevoie de ajutor / Foto: Campanie de strângere de fonduri pentru Alexandra Alexandra, o fetiță de numai 8 ani, s-a născut fără urechi, nu aude și are nevoie de ajutor / Foto: Campanie de strângere de fonduri pentru Alexandra

 

 


Povestea Anei (mama) și a Alexandrei (fiica de 8 ani) este una sfâșietoare: o mamă din Bacău care suferă de cancer încearcă din răsputeri să își ajute fiica ce s-a născut fără urechi și nu aude.

 


Ana spune că tot ce își dorește este să-și vadă fiica sănătoasă înainte să moară: „Fac orice să o văd sănătoasă înainte să mor. Sunt mama Alexandrei. Eu am cancer iar fetița mea s-a născut cu dublă atrezie și microtie, nu are urechi și nu aude. Înainte să plec din această lume, trebuie să știu că Alexandra va fi sănătoasă. Nu știu câte zile mai am, însă trebuie să lupt să o văd pe Alexandra sănătoasă, iar apoi Dumnezeu mă poate lua”, ne-a spus Ana.

Un singur spital în întreaga lume o poate ajuta pe fiica ei

Pentru a fi sănătoasă și a trăi o viață normală, Alexandra primește o singură șansă, iar aceasta costă aproape 200.000 de dolari. Un singur spital din lume poată să o opereze și să îi reconstruiască urechile, însă acesta se află în Statele Unite ale Americii:


„Există un singur spital în toată lumea care o poate ajuta pe fetița mea, este în Statele Unite ale Americii. Ei o pot opera, îi pot reconstrui urechile și canalele auditive, iar Alexandra mea va auzi și va fi sănătoasă. Costurile sunt uriașe, 198.000 dolari, și mă rog la Dumnezeu să-mi mai dea zile să reușesc să o văd operată. Până acum am reușit să strângem 15.200 dolari”, a mai sus mama Alexandrei.

Alexandra s-a născut fără urechi și nu aude / Foto: campanie de strângere de fonduri

„Cel mai mult îmi doresc să o las sănătoasă”

„Noi suntem din Bacău, iar Alexandra are 8 anișori și este singurul meu copil, ea este raza mea de soare, ea este totul. E un copil atât de bun, atât de frumos... nu merită nicio clipă suferința pe care o duce. Îmi doresc să rămân lângă ea, să o văd cum crește, însă realitatea este că boala mea avansează și cel mai mult îmi doresc să o las sănătoasă, să aibă un viitor frumos. Îndrăznesc să pornesc această strângere de fonduri cu gândul că Dumnezeu lucrează prin oameni și va face un miracol să strângem banii pentru operațiile necesare Alexandrei mele.


Vă rog din tot sufletul să ne ajutați să strângem banii pentru operațiile Alexandrei. Este tot ce mai vreau de la viață. Vă mulțumesc pentru toată bunătatea voastră și vă doresc multă sănătate. Distribuiți, vă rog din tot sufletul, să ajungă povestea noastră la cât mai mulți oameni buni”, mai spune mama Alexandrei.

TU cum poți ajuta?

Ana, mama Alexandrei, a contactat redacția monitorulcj.ro pentru a transmite povestea mai departe. Ea ne-a furnizat și dovezi medicale care atestă starea de sănătate a fiicei ei.


Alexandra este susținută și de „Asociația pentru micuțul Noel”, vezi AICI.

Dacă vrei să ajuți, o poți face cu o donație. Se poate dona prin metodele următoare cu mențiunea Alexandra:

„Vă mulțumesc din suflet. Ana, mama Alexandrei.”

CITEȘTE ȘI:

Sebastian, chinuit de o boală cumplită! Tânărul de 21 de ani din Cluj are nevoie disperată de ajutor: „Voi rămâne orb fără tratament”

Mesajul unei fetițe de 8 ani, cu un tată bolnav de leucemie: „Vă implor, ajutați-mă să îmi salvez tăticul!” FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter