Social

44 de cupluri ale Clujului au fost premiate pentru 50 de ani de căsătorie. Au sărbătorit nunta de aur. FOTO

Cuplurile clujene care au ajuns la 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite, luni, în cadrul unui eveniment festiv.

Cuplurile clujene care au ajuns la 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite, luni, în cadrul unui eveniment festiv/ FOTO: Municipiul Cluj-Napoca/Facebook Cuplurile clujene care au ajuns la 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite, luni, în cadrul unui eveniment festiv/ FOTO: Municipiul Cluj-Napoca/Facebook

 

 


44 de cupluri clujene au fost premiate, luni, 5 decembrie, pentru 50 de ani de căsătorie.

 


Premiul simbolic oferit de Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca celor care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă este în valoare de 1.000 lei, însoțit de o diplomă și o floare. Festivitatea de premiere a fost organizată la Centrul de Cultură Urbană Cluj-Napoca.

„44 cupluri clujene premiate de Primăria Cluj-Napoca la aniversarea a 50 ani căsătorie neîntreruptă


Ieri, 5 decembrie, la Casino Centrul de Cultura Urbana s-a desfășurat o nouă ceremonie de premiere a celor care sărbătoresc «Nunta de aur». Fiecare cuplu a fost premiat de municipalitate cu o diplomă, un premiu de 1000 lei și o floare”, a transmis Primăria Cluj-Napoca, pe Facebook.

Pentru a beneficia de „diploma de aur” și de premiu, solicitanții trebuie să depună o cerere care poate fi completată online, pe website-ul Primăriei AICI. Cererea poate fi trimisă pe adresa de email registratura@primariaclujnapoca.ro sau depusă fizic la ghișeele primăriei.


 

CITEȘTE ȘI:

Un clujean, mire la 85 de ani. Aproape 2.000 de cupluri s-au căsătorit în 2021 la Cluj-Napoca

abonare newsletter