Social

Lista problemelor cu care se confruntă Câmpia Turzii, orașul „uitat”!

Municipiul Câmpia Turzii, unul dintre cele mai puternic industrializate din regiune în perioada comunistă, se confruntă în prezent cu mai multe probleme și deficiențe.

Lista problemelor cu care se confrunta Câmpia Turzii, orașul „uitat”! Foto: Facebook/ Viorel Băltărețu Lista problemelor cu care se confrunta Câmpia Turzii, orașul „uitat”! Foto: Facebook/ Viorel Băltărețu

 

 


Deputatul USR de Cluj Viorel Băltărețu a prezentat câteva dintre problemele municipiului Câmpia Turzii, după o vizită în teren. 

 


Printre aspectele semnalate se numără lipsa infrastructurii rutiere, problema gunoaielor sau neglijarea spațiilor publice.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Câmpia Turzii, orașul uitat. Iată câteva dintre problemele pe care mi le-au sesizat locuitorii orașului si pe care le-am putut vedea ieri, în timpul vizitei:


  • Infrastructura rutieră înseamnă, în Câmpia Turzii, multe șantiere deschise care stagnează. S-a generalizat o tehnică de a acoperi gropile și canalele cu plăci metalice.
Foto: Facebook/ Viorel Băltărețu
  • Serviciul de curățenie e subdimensionat si rezultatul se vede cu ochiul liber.
  • Parcul municipal Berc este complet neîngrijit: iarba până la genunchi, locul de joacă pentru copii învechit, jucăriile stricate, pavajul deteriorat, iluminatul aleilor din parc nefuncțional.
Foto: Facebook/ Viorel Băltărețu
  • Problema sensurilor unice în cartierul Blocuri. Cetățenii ne-au semnalat că sensurile unice implementate de primărie îi determină să înconjoare tot cartierul pentru a ajunge la locul de parcare din spatele blocului le care puteau ajunge pe o străduță de lângă bloc, dar care a fost transformată în sens unic. Sunt străzi care, deși sunt suficient de late, s-au transformat în sens unic. Majoritatea cetățenilor erau nemulțumiți, au fost totuși unii care susțin că sensurile unice au redus traficul pe anumite străzi și au generat locuri de parcare noi. Vom analiza mai atent problema.
Foto: Facebook/ Viorel Băltărețu
  • Problema gunoaielor. În același cartier Blocuri, au fost instalate pubele noi, îngropate în pământ și cu sistem de ridicare doar când vine mașina de gunoi, dar care nu au funcționat de când au fost inaugurate. Lângă fiecare pubelă, au fost amplasate clasicele tomberoane de plastic care produc miros neplăcut.
Foto: Facebook/ Viorel Băltărețu
  • Problema sportului pentru tineri. Nu există o bază sportivă unde tinerii să practice sport. Există un stadionul municipal, cu pistă de alergat, unde se practicau aceste sporturi, dar care acum e într-o stare deplorabilă”, a arătat deputatul USR Viorel Băltărețu.

CITEȘTE ȘI:

Locuitorii din Câmpia Turzii se pot pensiona mai repede! Legea a fost promulgată

Ultimele Stiri
abonare newsletter