Sănătate

Rețeaua de oftalmologie „Dr. Holhoș” inaugurează la Cluj-Napoca a cincea sa clinică la nivel național, cu servicii medicale unice în Transilvania (P)

Rețeaua de clinici oftalmologice „Dr. Holhoș” deschide la Cluj-Napoca cea de-a cincea unitate a sa la nivel național, oferindu-le pacienților servicii medicale de top, printre care se numără o serie de operații minim invazive și cu eficacitate dovedită.

În premieră în Transilvania și în județul Cluj va fi disponibilă operația laser SMILE PRO, a doua generație de operații LASER Smile. Tehnologie lansată anul trecut la nivel mondial, tehnologia SMILE PRO aduce beneficii noi pentru pacient și medic: permite realizarea de operații și pentru dioptriile cu + (hipermetropie), și poate realiza operațiile în doar 7 secunde. Aparatul Zeiss Visumax 800, care realizează aceste operații, este cea mai avansată dotare laser la ora actuală. Clinica Dr. Holhoș așează Clujul pe harta medicală a orașelor unde se realizează operația SMILE PRO în lume.

Tot o premieră în județul Cluj și în Transilvania este și operația Presbyond. Aceasta este destinată corectării presbiopiei sau prezbitismului, afecțiune care se instalează la un mare număr de persoane odată cu înaintarea în vârstă. În lume, Presbyond este în prezent cel mai rapid și mai eficace tratament cu laser pentru pacienții cu acest diagnostic, fiind singura intervenție chirurgicală cu laser destinată persoanelor cu presbiopie în vârstă de peste 40 de ani. Operația Presbyond va fi disponibilă în premieră pentru pacienții din Cluj și din județele învecinate. Anterior, clinica „Dr. Holhoș” din Sibiu era singura din întreaga regiune a Transilvaniei unde se putea realiza această intervenție. Până acum, peste 75.000 de persoane au fost tratate în clinicile rețelei, doctorul Teodor Holhoș realizând câteva mii de operații.


Noua clinică din Cluj-Napoca este condusă de medicul chirurg oftalmolog dr. Teodor Holhoș și dispune de medici specialiști cu experiență, oferindu-le pacienților din municipiu și din întreaga regiune o gamă completă de tratamente și consultații oftalmologice de specialitate, precum și de proceduri chirurgicale: operații de reducere a dioptriilor cu laser, operații de cataractă, operații pentru afecțiuni ale retinei și alte tipuri de intervenții.

La clinica din Cluj se vor realiza toate tipurile de operații laser pentru reducerea dioptriilor: prin tehnologia SMILE și SMILE PRO de la Zeiss, operații FemtoLASIK și operații laser Excimer PRK. Tehnologia revoluționară RelEx SMILE PRO, destinată corectării miopiei, astigmatismului și mai nou a hipermetropiei, este cea mai avansată generație de tehnologie chirurgicală laser, care oferă rezultate imediate fără ca pacientul să resimtă deloc durere. Aproape toate intervențiile chirurgicale din clinică vor fi realizate de către Dr. Teodor Holhoș, care va oferi de asemenea consultații în vederea operațiilor. 


Clinica va asigura de asemenea și o gamă completă de investigații de specialitate, dintre care unele sunt în premieră în Transilvania și chiar în țară. Amintim aici de suita de investigații pentru chirurgia refractivă, realizate cu MS-39, unic în țară, Pentacam AXL Wave și topograf Atlas. Investigațiile și tratamentele sunt realizate cu aparatură de ultimă generație, de la laser diabet, laser cataractă secundară, investigații glaucom, câmp vizual computerizat, tomograf de nerv optic (OCT), tomograf de retină (OCT), ecografie oculară, biometrie și autorefractometrie non-contact Plusoptix, pentru copii. Lista completă de investigații și proceduri poate fi consultată pe www.drholhos.ro.

„Deschiderea noii clinici din Cluj-Napoca este o inițiativă aflată în lucru de mai mult timp, care continuă procesul de expansiune a rețelei noastre de unități în regiune. Avem foarte mulți pacienți din zonă, din Cluj, din Bistrița sau din Zalău, care așteaptă de mult timp această clinică în Cluj. Ne bucurăm că am putut face acest pas, și că putem oferi operații noi, în premieră pacienților din Cluj”, a declarat dr. Teodor Holhoș.


Clinica „Dr. Holhoș” Cluj-Napoca se află pe strada Între Lacuri, la nr. 30A, și este deschisă între luni și vineri între orele 8:00 și 18:30, iar sâmbăta între orele 10:00 și 14:00. Accesul pacienților se face în conformitate cu normele de siguranță sanitară în vigoare în prezent. Pentru programări, pacienții sunt rugați să contacteze clinica la numărul de telefon 0790 048 427.

Ultimele Stiri
abonare newsletter