Sănătate

Affidea|Hiperdia inaugurează un nou Centru Medical ultraperformant la Cluj, pe Strada Republicii (P)

Interviu cu Răzvan Predica, Country Manager Affidea România

Affidea România, subsidiara locală a liderului european în servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu, medicină nucleară și tratament al cancerului, a lansat oficial noul Centru Medical de ultimă generație Affidea | Hiperdia din Cluj, în urma unei investiții totale de 2,7 milioane de euro.  

Acesta devine cel mai mare centru medical Affidea din Cluj și, în urma investiției, își extinde gama de servicii oferite, intrând și pe segmentul consultațiilor.


Am discutat despre noua investiție și despre noile servicii medicale oferite clujenilor cu oficialul companiei, Răzvan Predica, Country Manager Affidea România:

Unde este localizat noul Centru Medical Affidea | Hiperdia și ce aduce nou pentru clujeni?


Acesta este centrul Hiperdia cunoscut clujenilor, de pe Strada Republicii nr. 105 A, care a fost achiziționat de Grupul Affidea în anul 2019 și care, prin recenta investiție, își extinde gama de servicii, pentru a putea acoperi cererea de servicii medicale private la nivel local. Am extins portofoliul de servicii pe segmentul de imagistică medicală și medicină de laborator, devenind primul centru Affidea din Cluj care oferă și servicii de consultații medicale, acoperind un total de 14 specialități (cardiologie, chirurgie generală, oncologie, neurologie, ortopedie, ORL ș.a.)

Aceasta nu este prima investiție a grupului Affidea în Cluj. Ce alte clinici deține Affidea la nivel local?


Affidea România deține în acest moment un hub medical – un portofoliu de 3 clinici ultraperformante în Municipiul Cluj – Napoca, localizate în același areal, în zona centrală a orașului, ce însumează o investiție totală de peste 10 milioane de euro la nivel local. Prin modernizarea și extinderea noului centru ne consolidăm poziția de lider pe segmentul de imagistică, răspunzând în același timp nevoilor de servicii medicale private din zonă prin dezvoltarea segmentelor de consultații și analize de laborator.

Affidea | Hiperdia România mai deține în Cluj și Clinica Affidea din Str. Cireșilor nr. 15C, care oferă exclusiv servicii de imagistică medicală (CT, ecografie, mamografie, radiologie convențională, RMN) și CT Clinic Cluj de pe Str. Republicii nr. 65-67, care oferă servicii nișate de imagistică, pe segmentul oncologic (PET/ CT – diagnostic oncologic și monitorizarea pacienților oncologici aflați sub tratament).


De ce este noul Centru unul ultraperformant?

Aproape 50% din totalul investiției de la Centrul Affidea | Hiperdia este reprezentat de achiziția de echipamente medicale de ultimă generație (produse de General Electric sau Siemens). Astfel,  noul centru este cea mai mare clinică specializată în imagistică medicală din municipiul Cluj-Napoca, acoperind servicii precum CT (computer tomograf), RMN (rezonanță magnetică), ecografie – inclusiv ecografie cardiovasculară, mamografie, osteodensitometrie (DEXA)  și X-Ray – radiologie convențională. Pe segmentul testelor de laborator, se vor putea efectua teste de biochimie, hematologie, imunologie sau microbiologie.


Câți medici lucrează la noul Centru?

În această locație activează 50 de medici specialiști, reprezentând elita medicală a județului Cluj, oferind pacienților servicii medicale la standarde internaționale. 

Sănătatea pacienților este prioritară pentru noi și continuăm să investim permanent atât în tehnologie, în echipamente medicale de ultimă generație, cât și în crearea unui context profesional in care medicii să-și pună în valoare experiența și expertiza profesionale.  

Care este dimensiunea Grupului Affidea acum în România?

În prezent, operăm cu un număr total de 36 de centre medicale în toată țara, punând la dispoziţia pacienţilor o gamă extinsă de servicii de radiologie imagistică şi medicină nucleară de înaltă performanţă, servicii clinice integrate (consultații de specialitate şi spitalizare de zi), precum şi de medicină de laborator (analize medicale).

De asemenea, Affidea România deține cel mai mare Centru de Excelență Oncologică, la Fundeni (Bucuresti), în cadrul căruia oferim pacienților servicii medicale oncologice la standarde internaționale de top, avand acreditare 5 stars Eurosafe si UEMS.

Grupul Affidea este prezent de 30 de ani în 16 țări din Europa, fiind lider european pe segmentul de imagistică. 

Contacte Centre Medicale Affidea în Cluj:

Centrul Affidea | Hiperdia
Str. Republicii nr. 105 A
Tel: programări: 021 9338

Clinica Affidea:
Str. Cireșilor nr. 15C
Tel: programări: 021 9338

CT Clinic:
Str. Republicii nr. 65-67
Tel: programări: 021 9338

Ce servicii va oferi noul Centru Affidea|Hiperdia de la Cluj?

Imagistică medicală:

- Computer Tomograf – CT
- RMN - Rezonanţă Magnetică
- Mamografie
- Osteodensitometrie (DEXA)
- Ecografie
- Ecografie Cardiovasculară
- Radiologie convenţională - X-Ray

Consultații medicale:

- Balneofizioterapie și recuperare medical
- Cardiologie
- Chirurgie Generală
- Endocrinologie
- Hematologie
- Medicină Internă
- Neurochirurgie
- Neurologie
- Oncologie
- Ortopedie
- ORL- Otorinolaringologie
- Pneumoftiziologie
- Psihiatrie
- Reumatologie
- Urologie

Teste specializate de laborator:

- Biochimie
- Hematologie
- Imunologie
- Microbiologie

abonare newsletter