Sănătate

Maraton de vaccinare anti-COVID la Castelul Banffy. Autoritățile pun detaliile la punct

Autoritățile din Cluj vor să organizeze un altfel de maraton de vaccinare la Castelul Banffy din Bonțida.

 

 


Se va organiza un altfel de maraton de vaccinare la Castelul Banffy din Bonțida. Prefectul Clujului, Tasnadi István-Szilárd a spus că se va organiza un centru de vaccinare la Castelul Banffy, într-un weekend, însă nu se știe exact când va fi, deoarce sunt multe detalii de pus la punct.

 


„Detalii voi avea în momentul în care șeful DSP Cluj, domnul Moisescu îmi va confirma în ce dată avem echipe valabile. Și atunci vom ști exact data de organizare”, a spus prefectul Clujului pentru monitorulcj.ro.

Maratonul de la Castelul Bran- „O altă înțepătură”

Maratonul de vaccinare va fi „un altfel de maraton”, în sensul în care se va vaccina populația vineri, sâmbătă și duminică, dar nu zi și noapte.


Cel mai probabil va fi după modelul maratronului de vaccinare de la Castelul Bran, care a fost deschis în fiecare weekend din luna mai, în clădirile Vămii Medievale. Oamenii nu au avut nevoie de programare și s-au vaccinat cu doze Pfizer BioNTech.

Toți beneficiarii au primit „diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și, în cazul în care au optat și pentru vizita la Castel, au avut acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură.


CITEȘTE ȘI: 

Centrele de vaccinare din Cluj se vor reorganiza, în timp ce mai multe centre din țară au fost ÎNCHISE. Cum vor funcționa?

abonare newsletter