Sănătate

Maratonul vaccinării, organizat din nou la Cluj! Copiii de peste 12 ani se pot imuniza

Maratonul vaccinării revine la Cluj în perioada 4-7 iunie la BT Arena

 

 


Timp de trei zile, non-stop, persoanele care s-au vaccinat cu prima doză a serului Pfizer-BioNTech, în perioada 14-17 mai, vor primi rapelul la centrul de vaccinare care va fi amenajat la BTarena Cluj-Napoca în cadrul unui eveniment organizat de UMF Cluj.

În cadrul evenimentului, se va putea administra și prima doză de vaccin pentru persoanele începând cu vârsta de 12 ani, conform comunicatului transmis de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Ulterior, persoanele care se află la prima doză vor trebui să-și facă rapelul la un alt centru de vaccinare.


Maratonul vaccinării debutează pe 4 iunie de la ora 16:00 și va funcționa până pe 7 iunie la ora 8:00 la BT Arena. Minorii care doresc să se imunizeze au nevoie de acordul scris al părintelului/tutorelui.

Este recomandat ca, înainte să vă prezentați la centrul de vaccinare, să completați documentele necesare pentru a facilita procesul de vaccinare și a se evita aglomerarea. Formularele vor fi disponibile și la centrul de vaccinare. Chestionarul de triaj poate fi descărcat de aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj.../.

abonare newsletter