Sănătate

Se organizează un maraton de vaccinare în Dej! Când și unde va avea loc?

Primăria municipiului Dej organizează un maraton de vaccinare în perioada 28-30 mai. Oamenii se vor putea vaccina cu Pfizer și nu vor avea nevoie de programare.

 

 


Un maraton de vaccinare se va organiza în municipiul Dej, în perioada 28 mai, ora 08:00-31 mai, ora 08:00. Oamenii se vor putea vaccina fără programare, în cele patru fluxuri organizate de Primăria Dej.

 


Maratonul se va desfășura în centrul de vaccinare: Centrul de Servicii Sociale de pe strada Regina Maria, nr.26, care va funcționa non-stop, între 28-30 mai, iar oamenii vor fi vaccinați cu Pfizer.

„Și prin această acțiune mi-am dorit să oferim șansa cât mai multor dejeni și persoanelor din zonele rurale limitrofe, să se vaccineze fără programare, doar pe baza actului de identitate, non-stop în perioada 28 mai, ora 08:00- 31 mai, ora 08:00.


Este nevoie de efortul comun al tuturor. Încurajez dejenii și populația din comunele limitrofe să se imunizeze. Vaccinarea este șansa noastră de a reveni la viața normală.

Încurajez vaccinarea! Împreună reușim la Dej!”, a scris pe Facebook, primarul municipiului Dej, Morar Costan.


De la debutul campaniei de vaccinare peste 34.500 doze de vaccin au fost administrate în cele 2 centre, organizate de Primăria Dej. În ultima perioadă peste 100 de angajați au fost vaccinați în cele 2 centre. De asemenea prin echipe mobile de la centrele de vaccinare au fost vaccinate la domiciliu persoanele nedeplasabile.

CITEȘTE ȘI:


Eroi în halate albe! 600 de voluntari UMF Cluj, trup și suflet timp de trei zile și trei nopți la Maratonul Vaccinării. FOTO

 

 

abonare newsletter