Sănătate

Campania de vaccinare anti-COVID, un adevărat succes la Cluj! Peste 400 de clujeni imunizați la centrul drive-thru

Centrul drive-thru din Cluj-Napoca funcționează chiar și de Paște. În ultimele 24 de ore s-au imunizat peste 400 de clujeni.

 

 


Campania de vaccinare avansează în fiecare zi în județul Cluj. În ultimele 24 de ore, 4.376 de persoane s-au imunizat anti-COVID.

 


Dintre acestea, 269 se încadrează în prima etapă, 1.801 se încadrează în etapa a doua, 2.306 se încadrează în etapa a treia.

Restul de 438 de persoane vaccinate sunt cele care s-au deplasat la centrul drive-thru de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca. Clujenii care s-au vaccinat din mașină nu au avut nevoie de programare, ci doar de un act de identitate și formularul de triaj completat. Până în acest moment s-au vaccinat aproape 4.000 de clujeni la centrul drive-thru.


Prefectul Clujului, Tasnadi Szilard a spus că se va ajunge chiar și la 1.000 de persoane vaccinate pe zi la centru drive-thru de la Sala Sporturilor.

„Dacă vom avea un real succes, cu siguranță vom solicita deschiderea unui nou centru drive-thru. (...) Solicitări există, dar depinde și de numărul de persoane care se află în mașină, pot fi 2-3-4 persoane, depinde dacă vin cu formularul de triaj completat gata de acasă. Atunci nu se mai pierde timpul, dar dacă s-ar vaccina în medie 4 persoane la fiecare 5 minute am putea discuta de peste 1.000 de persoane pe zi, zic eu”, a declarat Prefectul Tasnadi Szilard, la deschiderea centrului drive thru.


CITEȘTE ȘI:

1.000 clujeni pe zi, vaccinați la centrul drive-thru. Șef DSP: „Îi vom vaccina doar pe cei cu mașina!” VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter