Sănătate

10.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson au ajuns azi în Cluj. Unde te imunizezi cu acest vaccin?

O nouă tranșă de vaccinuri Johnson&Johnson împotriva COVID-19 a ajuns azi în județul Cluj. Unde te imunizezi cu acest vaccin?

 


O nouă tranşă de vaccinuri livrată de compania farmaceutică Johnson&Johnson, care constă în 48.000 de doze, a ajuns miercuri în România pe cale rutieră, informează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19.


 

Dozele vor fi depozitate la Centrul Naţional de Stocare, urmând a fi distribuite în centrele regionale existente la nivel naţional.


CNCAV aminteşte că pe 14 aprilie a fost recepţionată prima tranşă de 60.000 de doze de vaccin de la compania Johnson&Johnson.

Pentru continuarea procesului de vaccinare prin centrele/echipele mobile de vaccinare şi iniţierea vaccinării prin intermediul medicilor de familie începând cu 4 mai, un număr de 57.500 de doze de la producătorul Johnson&Johnson se distribuie de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” (INCDMMC) către Centrele Regionale de Depozitare, astfel:


- Centrul Regional de Distribuţie Braşov: 10.000 doze;
- Centrul Regional de Distribuţie Cluj: 10.000 doze;
- Centrul Regional de Distribuţie Constanţa: 10.000 doze;
- Centrul Regional de Distribuţie Craiova: 10.000 doze;
- Centrul Regional de Distribuţie Iaşi: 10.000 doze;
- Centrul Regional de Distribuţie Timişoara: 7.500 doze.

CITEȘTE ȘI:


Emil Boc promite vaccinarea săracilor cu Johnson&Johnson! Cum vrea edilul să imuneze populația de la Pata Rât?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter