Sănătate

Vaccinare anti-COVID, la grămadă! Zeci de clujeni, programați din nou la aceeași oră într-un centru din Observator. FOTO

Zeci de clujeni au fost programați la aceeași oră într-un centru de vaccinare împotriva COVID-19 din Observator, municipiul Cluj-Napoca. Aceeași situație s-a întâmplat și joi dimineața, 4 martie.

 

 


Un cititor ne-a semnalat faptul că mai mulți clujeni au fost programați în același timp sâmbătă dimineața, la ora 08:00, 6 martie 2021.

 


„Organizare perfectă... Sâmbătă dimineața, ora 8:00... Toți am fost programați la ora 8... NO COMMENT”, a declarat pentru monitorulcj.ro un cititor.

Situația nu este una singulară. Peste 50 de clujeni s-au prezentat în fața Clinicii Regina Maria din Observator, joi dimineața la ora 08:00, pentru a se vaccina anti-COVID-19.
 
Toți cei prezenți erau programați la rapel, administrarea celei de-a doua doze de vaccin. Aceștia s-au speriat crezând că nu vor apuca să se vaccineze.


De programări în județul Cluj se ocupă Direcția de Sănătate Publică (DSP), fără legături cu clinica privată, care doar și-a închiriat spațiu pentru vaccinarea anti-COVID-19.

Joi, șeful DSP Cluj a declarat pentru monitorulcj.ro că este conștient de situație.  Programările la vaccinarea anti-COVID-19 au fost suprapuse fiindcă au apărut și rapelurile, lucru pentru care centrul de vaccinare s-a pregătit, anticipând că asta se va întâmpla.


Mihai Moisescu, șeful DSP a spus că la centru s-a asigurat personal medical în plus ca să nu apară probleme și aglomerări.

Ultimele Stiri
abonare newsletter