Sănătate

10 cabinete din Cluj vor fi destinate vaccinării cu AstraZeneca. Când începe imunizarea?

În data de 15 februarie se începe imunizarea populației cu vaccinul AstraZeneca. La nivel național vor fi 180 de cabinete deschide, dintre care 10 vor fi în județul Cluj.

 

 


De la data de 15 februarie, în România, va începe imunizarea populației cu vaccinul AstraZeneca. Astfel, la nivel național, pentru buna desfășurare a procesului de vaccinare cu AstraZeneca, vor fi deschise 180 de cabinete noi de vaccinare. Cele 180 de cabinete destinate vaccinării cu AstraZeneca sunt distribuite în mai multe județe, dintre care 10 vor fi în județul Cluj.

 


Acestea vor fi grupate în centrele de vaccinare noi deschise la nivelul fiecărui județ. Înscrierea pentru vaccinare se va putea realiza începând de miercuri, 10 februarie, și se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale, potrivit Comitetului Național de Coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, atât prin intermediul platformei electronice, medicul de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021. 414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: vaccinarecovid.gov.ro.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Peste 20.000 de doze de vaccin Pfizer nu au ajuns la Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter