Sănătate

Comunele din județ în care incidența COVID19 este foarte mică. Unde poți să te simți în siguranță în Cluj?

Chiar dacă județul Cluj a ajuns să aibă o rată de infectare cu COVID-19 destul de ridicată, de aproape 8 cazuri la mia de locuitori, încă mai există câteva locuri în care poți să te simți în siguranță în contextul pandemiei.

Comunele din județ în care incidența COVID19 este foarte mică. Unde poți să te simți în siguranță în Cluj? Comunele din județ în care incidența COVID19 este foarte mică. Unde poți să te simți în siguranță în Cluj?

 

 


Există câteva unități administrativ-teritoriale în care te poți simți mai în siguranță în județ, fiindcă incidența de COVID-19 este mică.

 


Comunele din județ cu o incidență mai mică de 1 caz la mie

Comuna Dabaca este una dintre zonele mai sigure din Cluj în care poți să stai destul de liniștit. Are o incidență de 0,65 de cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, foarte mică în comparație cu majoritatea UAT-urilor din județ.


Măguri-Răcătău se află într-o poziție chiar mai bună. A înregistrat vineri, 13 noiembrie, o rată de infectare de 0,43 de cazuri.

Tot cam pe acolo se situează și Mărișel cu 0,66 infectări la mie, iar Moldovenești nu e departe, având o rată de 0,91.


Alte două locuri în care incidență este puțin mai mare, dar nu depășește 1,5 la mie, sunt îndrăgitul Beliș, care are 1,47 cazuri la mie, și Borșa cu incidența din ultimele 14 zile de 1,48.

CITEȘTE ȘI:


O comună din Cluj a ajuns de la o incidență de 3, la aproape 10 cazuri de COVID19 la mia de locuitori

 

NOUĂ comune din județul Cluj devin „zone roșii” de infectare cu COVID19 începând de duminică

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter