Sănătate

Nervi de oțel! UMF Cluj oferă sprijin psihologic medicilor pe timp de pandemie COVID-19

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca susține profesioniștii din sănătate oferind suport psihologic.

Nervi de oțel. UMF Cluj-Napoca oferă sprijin psihologic medicilor pe timp de pandemie COVID-19 Nervi de oțel. UMF Cluj-Napoca oferă sprijin psihologic medicilor pe timp de pandemie COVID-19

Pentru depășirea situației generate de pandemia COVID-19, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca sprijină personalul medical prin specialiștii săi din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică.

Echipa este formată din cadre didactice ale Universității, profesioniști în domeniul sănătății mintale, care lucrează în cadrul Centrului de Consiliere Psihologică, ori colaborează pe bază de voluntariat, şi este disponibilă de luni până duminică în intervalul orar 08:00 – 20:00.


Programare în maxim 12 ore

Personalul din sănătate care doreşte suport ori consiliere psihologică poate lua legătura cu specialiștii Universităţii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro. Beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea ședințelor de consiliere în termen de maximum 12 ore.

Pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic. Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul Universității. Pentru situațiile urgente survenite în intervalul orar 20:00 – 07:00, se poate apela gratuit linia Tel Verde 0800.801.200.


UMF: „Să fim uniți!”

„Prin vocaţie, personalul medical își asumă, înainte de orice, binele semenilor. Comunitatea academică medicală clujeană are grijă de profesioniştii noştri. În astfel de momente, mai mult decât oricând, putem să fim uniți și să sprijinim sistemul medical în eforturile depuse pentru salvarea de vieți. Împreună, să trecem cu bine prin această încercare”, transmite conducerea UMF Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:


UMF a început testările pentru coronavirus. La Cluj sunt procesate 700 probe/zi

CITEȘTE ȘI:

UMF Cluj se implică direct în lupta împotriva noului coronavirus

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter