Sănătate

E. Ungureanu felicită infirmierii de la Pediatrie 1: „Miracol! Am găsit hârtie igienică, săpun!”

Vicepreședintele Comisiei pentru sănătate și familie din cadrul Camerei Deputaților, Emanuel Ungureanu a făcut o nouă vizită inopinată la Clinica Pediatrie 1 Cluj-Napoca.

Obișnuit cu astfel de vizite în spitalele din România, deputatul USR a ținut să-i felicite pe infirmierii de la Pediatrie 1 care, în ciuda salariului infim și a vechimii de peste un secol a spitalului, fac tot posibilul pentru a menține curată clădirea.

„Miracol! Am găsit hârtie igienică, colac pe WC-uri, săpun lichid, în băile din Pediatrie 1 Cluj, felicitări infirmierelor din Clinica Pediatrie 1 Cluj-Napoca!”, se arată într-o postare a lui Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.


„Acum câteva zile v-am arătat imaginile oribile cu imobilul de pe Calea Moților din Cluj-Napoca unde sunt îngrijiți copiii clujenilor care suferă de diferite afecțiuni. V-am arătat în data de 9 mai exteriorul putrezit al clădirii și geamurile roase de carii. În interior, am găsit încăperi prea mici pentru copii și mame, compartimentate prost, mamele dorm pe unde și cum pot, wc-urile și dușurile sunt plasate, la comun, în capătul culoarului. Clădirea are 100 de ani. Vestea bună este că am găsit curat, marele merit este al infirmierelor care deși sunt plătite execrabil își fac datoria exemplar. Le mulțumim frumos!”, mai scrie deputatul USR.

Vicepreședintele Comisiei pentru sănătate trage de urechi Consiliul Județean Cluj pentru faptul că preferă să investească banii în biserici noi în loc să modernizeze spitalele învechite.


„Dacă nu știați de unde ajung gândacii în saloanele micuților, pentru că mai ajung, vă rog să urmăriți ultimele două imagini din montaj. Canalizarea este veche și pe acolo mai pătrund insectele, repet, clădirea are 100 de ani și prioritatea Consiliului Județean Cluj a fost în ultimii ani alocările de sume pentru construirea de alte noi biserici. Anul acesta bisericile au cerut 2,7 milioane de lei. Votați cu cap în 26 mai!”, avertizează Emanuel Ungureanu.

abonare newsletter