Sănătate

Maternity Fest - festivalul gravidelor și bebelușilor vine Cluj

Weekend-ul 5 -7 februarie aduce un nou concept de eveniment: Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală ajuns la a 3-a ediție și Festivalul Gravidelor – Maternity Fest, ambele organizate în același weekend și în aceeași locație: mall-ul din Floreşti.

“Deoarece sarcina este o perioadă importantă în viața unei femei și în consolidarea unei familii, am decis organizarea unui eveniment care să ajute gravidele în traversarea cu maxim confort a acestui răstimp. Astfel, vreme de 3 zile, mall-ul va fi gazda unui eveniment care va reuni diversi producători de haine și accesorii pentru gravide și bebeluși până într-un an, clinici de îngrijire pre și post natală atât pentru mamă, cât și pentru familie, accesorii și mobilier pentru decorarea camerei bebelușului, cursuri de Lamaze și parenting, dar și diverse acțiuni menite să facă din sarcină și naștere o perioadă minunată”, spun organizatorii.

Dintre reducerile anunțate până în prezent se numără cărucioare pentru bebeluși, cu toate accesoriile trebuincioase unui nou-născut, discount 7% din prețul de bază și protecție șemineu (cu utilizare multiplă), discount 12% din prețul de bază.


Separat de aceste două evenimente interconectate, Maternity Fest și Târgul de Servicii Medicale, Asociația Little People va avea un stand de prezentare a noului lor proiect Zilele Bandanei, menit sa încurajeze lupta împotriva cancerului în rândul celor mici.

Etichete: targ
Ultimele Stiri
abonare newsletter