Sănătate

Clinica Polisano a dat startul campaniei de coronarografii gratuite

Sibienii cărora medicul le-a recomandat să facă o coronarografie pot beneficia gratuit de această investigaţie la Clinica Polisano, începând de astăzi.

Timp de o lună, Polisano desfăşoară o campanie de responsabilitate socială destinată bolilor coronariene. Aceasta vine în ajutorul sibienilor care suferă de cardiopatie ischemică cronică, au sechele în urma unui infarct sau preinfarct, angină pectorală, ori, pur şi simplu, celor care au în familie cazuri de afecţiuni cardiovasculare şi ar vrea să facă o coronarografie, dar nu îşi permit costurile acestei investigaţii, având în vedere că, în mod normal, ea costă aproximativ 1.900 de lei.

"Pentru astăzi avem patru programări, iar 20 de pacienţi sunt deja programaţi pentru această săptămână. Suntem pregătiţi pentru a prelua şapte pacienţi zilnic", au anunţat ieri reprezentanţii Clinicii Polisano. Promoţia li se adresează şi locuitorilor din judeţele limitrofe, în condiţiile în care în Sibiu şi Alba este înregistrată o rată dublă de mortalitate datorată afecţiunilor cardiovasculare în comparaţie cu media naţională.

Ultimele Stiri
abonare newsletter