Sănătate

Povestea atletei care s-a născut cu o malformație congenitală rară: medicii nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire! Cum arată acum

Povestea lui Kirsty Stroud, o tânără care s-a născut fără buric, este una despre reziliență și putere, demonstrând că acceptarea de sine pot aduce succesul și fericirea.

Povestea lui Kirsty Stroud, o tânără care s-a născut fără buric, este una despre reziliență și putere, demonstrând că acceptarea de sine pot aduce succesul și fericirea Povestea lui Kirsty Stroud, o tânără care s-a născut fără buric, este una despre reziliență și putere, demonstrând că acceptarea de sine pot aduce succesul și fericirea

 

 


Kirsty Stroud, o atletă de CrossFit din Marea Britanie, a trăit întreaga viață fără buric, în urma unei intervenții chirurgicale de urgență efectuate la naștere pentru a trata o afecțiune care îi punea viața în pericol. Deși această intervenție a lăsat-o fără buric și cu o cicatrice pe abdomen, sportiva a reușit să câștige numeroase competiții de fitness și să devină un influencer de succes. Acum, ea câștigă mii de dolari din modelling și din activitatea de pe platformele online.

Povestea lui Kirsty Stround, atleta fără buric

Născută în Folkestone, Kent, Stroud a suferit de gastroschisis, o malformație congenitală în care intestinul bebelușului iese printr-o gaură în peretele abdominal, uneori împreună cu alte organe. În cazul lui Stroud, stomacul, rinichii și intestinul ei se aflau în exteriorul corpului la naștere. După ce mama ei a trecut printr-o cezariană de urgență, medicii au fost nevoiți să efectueze o intervenție chirurgicală imediată pentru a o salva. Deși viața i-a fost salvată, operația a lăsat-o fără buric și cu o cicatrice pe abdomen.


Aspectul ei a făcut-o subiect de batjocură în copilărie.

„Eram foarte rușinată de cicatricea mea pentru că nimeni nu înțelegea cu adevărat și mă ridiculizau foarte mult”, povestește Stroud.


„Întotdeauna primeam remarci răutăcioase în legătură cu lipsa buricului și eram etichetată drept o ciudată. Îmi amintesc cum o fată mi-a spus că doctorul meu ar fi putut face cicatricea mai frumoasă.”

Citește AICI cum a ajuns să câștige sume impresionante de bani.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Scuza perfectă pentru a lăsa patul dezordonat dimineața

Ce să pui în cafeaua de dimineaţă ca să slăbești văzând cu ochii

Ultimele Stiri
abonare newsletter