Sănătate

Nu mai arunca cremele de față expirate. Iată ce poți face cu ele

Cremele de față expirate nu-ți mai folosesc la nimic și sunt numai bune de aruncat? Mai gândește-te odată! Iată cât de utilă poate fi o cremă de față/corp care tocmai a expirat.

Nu mai aruncați cremele expirate la coșul de gunoi Nu mai aruncați cremele expirate la coșul de gunoi

 

 


Ai mult prea multe creme, ai uitat de ele în dulapuri și acestea au expirat? Ni se întâmplă tuturor. Important este să nu te grăbești să le arunci căci ele pot fi folosite la diverse treburi casnice sau chiar în îngrijirea corporală (masajul călcâielor etc).

 


De asemenea, cremele de față/corp expirate pot fi folosite în tratarea obiectelor și accesoriilor din piele. Folosind o cârpă moale, freacă obiectele din piele cu o cantitate moderată de crema. Nu omite nici scaunele, canapelele, fotoliile, gecile de piele sau încălțămintea. Cremele fac minuni în cazul acestora!

Un alt truc este acela de a lustrui piesele de mobilier din lemn cu condiția să folosiți o cantitate mică și să frecați temeinic pentru că lemnul să absoarbă crema. Se repetă procesul până se ajunge a luciul dorit. Vezi AICI ingredientul pe care-l conțin și care face minuni.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vrei să trăiești mai mult? Alege un medic femeie

abonare newsletter