Sănătate

De ce miros urât prosoapele. Pune ASTA în mașina de spălat și prosoapele vor mirosi a curat.

Prosoapele tale miros urât după spălare, în ciuda faptului că folosești detergent de calitate și balsam parfumat? Nu-ți face probleme, există o soluție simplă, ieftină și eficientă care te ajută să elimini mirosul neplăcut din prosoape.

 

 


Află mai jos care sunt motivele pentru care prosoapele capătă un miros urât, de ce nu e bine să folosești balsam de rufe și cum scapi de izul stătut din prosoape.

 


De ce miros urât prosoapele

Unul dintre motivele pentru care prosoapele capătă miros neplăcut, ca de mucegai, este că în timp se acumulează detergent și balsam în fibrele textile. Astfel, se creează un fel de peliculă și prosoapele nu mai absorb la fel de bine apa și nici nu se usucă în întregime, favorizând apariția bacteriilor care determină mirosul neplăcut.

De altfel, același lucru se întâmplă și când folosești detergent sau balsam în cantități prea mari. De fapt, experții nici măcar nu recomandă folosirea balsamului de rufe – DELOC. Asta deoarece... Citește continuarea articolului aici: Ce trebuie să pui în mașina de spălat pentru ca prosoapele tale să nu mai miroasă urât.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

La ce oră ar trebui să te cântărești, de fapt, pentru a-ți afla greutatea REALĂ

Ce conține, de fapt, smântâna Pilos care se vinde la Lidl

abonare newsletter