Sănătate

Ce este apa micelară și cum acționează? (P)

Apa micelară - produsul de îngrijire, care a câștigat rapid popularitate în toată lumea.

Sursa foto - depositphotos.com Sursa foto - depositphotos.com

Știai că apa micelară există de fapt de zeci de ani? Femeile franceze sunt cunoscute pentru frumusețea și stilul lor și nu este surprinzător faptul că acest produs a devenit popular mai întâi în Franța, înainte de a-și croi drum în restul lumii. Însă ce este mai exact apa micelară și de ce a devenit un element de bază în regimurile actuale de îngrijire a pielii? Citește mai departe pentru a afla mai multe despre această formulă miraculoasă și despre beneficiile pe care le aduce pielii tale.

1. Ce este apa micelară?


Apa micelară https://makeup.ro/categorys/223763/ este un produs de bază multifuncțional pentru îngrijirea pielii, care curăță și tonifică pielea. Nu numai că este foarte delicată cu bariera protectoare a pielii, dar atrage machiajul și impuritățile la suprafața pielii pentru o curățare completă în mai puțini pași și nu este nevoie nici măcar să clătiți!
Produsul este alcătuit din miceli, molecule mici de ulei, acestea funcționează ca un magnet, îndepărtând tot machiajul, murdăria, sebumul și alte impurități de pe pielea ta. Apa micelară funcționează ca un produs de curățare delicat de uz zilnic, care te ajută să-ți cureți fața fără să o deshidratezi.

Aceasta este în tendințe, nu numai pentru că este un produs nou și interesant, ci și pentru că este multifuncțională. Hidratează pielea și poate fi folosită ca produs de curățare, tonic, demachiant - ceea ce o face o investiție excelentă.

2. Cum să folosești apa micelară?


Ușurința în utilizare face ca acesta să fie un produs grozav și indispensabil. Pur și simplu ia un disc de bumbac și aplică puțină apă micelară, până când acesta este îmbibat, apoi curăță zona dorită pentru a îndepărta toate impuritățile de pe piele. Nu este nevoie să clătești, dacă ai curățat complet fața.

3. Beneficiile apei micelare


Unul dintre cele mai bune lucruri despre este faptul că se potrivește pentru toate tipurile de piele. Deoarece aceasta nu conține substanțe chimice dure, este excelentă pentru pielea sensibilă și predispusă la acnee.
Gândește-te la ea ca la o apă de curățare delicată.

Acum că știi totul despre apa micelară, cei de la MAKEUP, cel mai mare magazin online de produse cosmetice și parfumerie, vin cu top 7 recomandări de apă micelară:


1.Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution

Cauți o modalitate eficientă, dar delicată, de demachiere și de curățare a pielii într-un singur pas? Cea mai bună apa micelară este Bioderma Sensibio H2O. Aceasta îndepărtează ușor chiar și machiajul rezistent la apă, fără a deranja echilibrul natural al pielii. Cosmetologii francezi au creat un produs cu adevărat eficient, care nu conține alcali și alcool.


2.Vichy Purete Thermale Mineral Micellar Water

Vichy Purete Thermale Mineral Micellar Water este un produs de curățare delicat, dar eficient, creat pentru pielea sensibilă. Formula produsului îndepărtează machiajul feței și al ochilor și calmează pielea, îndepărtând inflamația și iritarea, totul într-un singur pas. Formula este îmbogățită cu Panthenol (vitamina B5) și 15 tipuri de ape vulcanice Vichy bogate în minerale, pentru a ajuta la hidratarea și întărirea barierei pielii. Apa micelară împiedică uscarea epidermei, încetinește procesul de îmbătrânire, dă elasticitate și netezește pielea.

3.La Roche-Posay Micellar Water Ultra

Apa micelară La Roche-Posay Ultra asigură demachierea profundă și în același timp delicată a tenului. Loțiunea calmează, relaxează și înlătură plăcut celulele moarte. Produsul este potrivit pentru tenul sensibil și alergic, închide porii și previne uscarea excesivă a pielii. Produsul nu conține alcool, săpun și coloranți.

4.L'Oreal Paris Skin Expert

L'Oreal Paris Skin Expert este apa micelară perfectă pentru curățarea pielii feței, ochilor și buzelor. Produsul are la bază ingrediente active, care îndepărtează delicat impuritățile, toxinele, excesele secrețiilor sebacee și reziduurile de produse cosmetice. În plus,  tonifică perfect pielea și oferă un sentiment fantastic de prospețime, hidratează pielea și încetinește pierderea de umiditate, eliminând astfel senzația de etanșeitate.

5.Nuxe Micellar Cleansing Water With Rose Petals

Apa micelară cu petale de trandafir este un produs inovator al mărcii franceze Nuxe. 
Produsul curăță pielea feței și a ochilor, îndepărtând machiajul și impuritățile. Îmbogățit cu un complex Skin-Respect Complex 100% de origine botanică, calmează pielea și nu o usucă. Este delicată cu pielea sensibilă, predispusă la reacții alergice și iritații. Formula nu conține alcool, coloranți, parabeni, parfumuri sintetice, uleiuri minerale și produse petroliere, care să afecteze pielea. Lasă o senzație de prospețime și catifelare a pielii și încântă simțurile cu parfumul său delicat de trandafir.

6.Dermedic Hydrain3 Hialuro Micellar Water

Apa micelară  Dermedic Hydrain3 Hialuro Micellar Water este ideală pentru pielea uscată. Aceasta are are un efect de îngrijire delicat, datorită microparticulelor speciale care scot impuritățile din straturile cele mai adânci ale epidermei. Produsul este ideal pentru a îndepărta cu ușurință reziduurile și murdăria. Acesta oferă revigorare, tonifiere și totodată nu deranjează echilibrul natural hidro-lipidic.

7. Vianek

Apa micelară pentru curățare cu efect hidratant este ideală pentru persoanele cu pielea foarte uscată și sensibilă. Aceasta nu creează senzații neplăcute de uscăciune sau iritații. Produsul îndepărtează delicat, dar profund orice tip de impurități și resturi de machiaj. În plus, are un puternic efect de hidratare și astfel menține echilibrul hidrolipidic normal al epidermei, stimulează funcțiile de protecție, tonifiază și calmează tenul. 

CITEȘTE ȘI:

Sfaturi pentru îngrijirea mâinilor în perioada iernii (P)

Fructul care previne apariția bolii Alzheimer. Menține pielea tânără și întărește oasele

Leguma cu 10 beneficii medicale: curăță rinichii, reduce colesterolul „rău” și întinerește pielea

Ultimele Stiri
abonare newsletter